Vragen over je bestelling

Heb je een vraag over je bestelling?

 • Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen

Je ontvangt binnen uiterlijk een half uur na het succesvol plaatsen van een bestelling, een e-mail ter bevestiging. Wanneer je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan eerst de map met ongewenste e-mail of spam. Wanneer de e-mail ook hier niet te vinden is, neem dan contact op via een van onderstaande opties. Een collega bij de klantenservice zal vervolgens de status van je bestelling controleren en je voorzien van de orderbevestiging. 

 • Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat deze is geplaatst?

Om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt, streven we er altijd naar om het bestelde artikel meteen te verpakken en te verzenden. Dit betekent dat we helaas de bestelling niet meer kunnen wijzigen nadat de bestelling geplaatst is. Ook het wijzigen van het bezorgadres of de verzendmethode is helaas niet meer mogelijk.
Wanneer je een urgent probleem ervaart rondom een geplaatste bestelling, dan zullen we ons best doen dit te verhelpen voordat het bestelde artikel is ingepakt in ons magazijn. Dit kunnen we echter niet garanderen, dus zorg ervoor dat alle gegevens correct zijn ingevuld voordat je de bestelling bevestigt. 

 • Kan ik mijn bestelling annuleren nadat deze geplaatst is?

Om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt, streven we er altijd naar om het bestelde artikel meteen te verpakken en te verzenden. Dit betekent dat, wanneer het bestelde artikel ons magazijn heeft verlaten, we de bestelling niet meer kunnen annuleren. 
Vanzelfsprekend kun je het artikel binnen 60 dagen altijd retourneren en ontvang je vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

 • Waar blijft mijn bestelling?

De meeste bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd, in sommige gevallen kan het echter langer duren. Je ontvangt een tracking e-mail van DPD, DHL of UPS zodra je bestelling is verzonden. Wanneer je, je zorgen maakt over de status of locatie van de bestelling, neem dan contact op met ons via een van de onderstaande opties. 

 • Ik heb een defect of beschadigd artikel ontvangen 

Het spijt ons om dit te horen! Graag vernemen we het meteen wanneer er iets mis is met je bestelde artikel. Neem contact op met onze klantenservice via een van onderstaande opties en vermeld hierbij altijd:

 • Het bestelnummer
 • Naam van het defecte of beschadigde artikel
 • Beschrijving van het defect of de beschadiging

Normaal gesproken versturen we bij een defect of een beschadiging kosteloos een vervangend artikel en afhankelijk van de situatie regelen we ook het ophalen van het defecte of beschadigde artikel.

 • Ik ben niet tevreden met het ontvangen artikel

Wanneer je niet tevreden bent met het artikel wat je ontvangen hebt, bijvoorbeeld omdat het niet past, dan helpen we je graag het probleem te verhelpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via een van onderstaande opties. Vanzelfsprekend kun je het artikel binnen 60 dagen altijd retourneren en ontvang je vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

 • Hoe dien ik een klacht in?

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te schrijven naar service@fuelforfans.com. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

 • Hoe plaats ik een bestelling?

Voor het plaatsen van een bestelling moeten de volgende stappen worden ondernomen.

 1. Leg een artikel in je winkelwagen
 2. Vul je gegevens in
 3. Reken je bestelling af