Vragen over betaling & kortingen

Heb je een vraag over de betaling van je bestelling? Bekijk dan hieronder onze veel gestelde vragen of neem contact op via de opties onderaan de pagina.

 • Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Afhankelijk van de locatie, kun je elk van onderstaande betaalmethoden gebruiken om je bestelling af te rekenen.

 • Mastercard, Maestro, Visa en American Express: Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Fuel For Fans zeer veilig.
 • PayPal: Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven."
 • Ideal: Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze word je betaling direct afgeschreven van je rekening.
 • AliPay: Deze betaalmethode maakt gebruik van de hoogste SSL standaard.
 • Amazon Pay: Deze service geeft je de mogelijkheid om de betaalmethodes toe te passen die al gelinkt zijn aan jouw Amazon account op websites van derden.

We nemen beveiliging en fraude zeer serieus, dus alle betalingen worden gevalideerd en geaccepteerd in samenwerking met de betalingsprovider en de kaartuitgever. 

 • In welke valuta kan ik bestellen? 

We bieden drie soorten valuta aan: EUR (€), GBP (£) en USD ($). Je kunt de valuta en de taal van de webshop op desktop wijzigen door middel van de vlag-knop bovenin of vanuit het hoofdmenu wanneer je shopt via mobiel.

 • Zijn de prijzen inclusief btw? 

Ja, alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 • Bieden jullie kortingen aan?

We maken regelmatig gebruik van promoties en speciale aanbiedingen, vandaar dat onze prijzen soms kunnen wijzigen. Houd onze sociale media en nieuwsbrieven goed in de gaten voor het laatste nieuws.
Daarnaast komen klanten die voor het eerst shoppen op onze webshop in aanmerking voor een welkomstkorting wanneer ze zich aanmelden voor de Fuel For Fans nieuwsbrief. De welkomstkorting is uitsluitend geldig op artikelen waar nog geen korting op verleend is.

 • Mijn kortingscode werkt niet?

Als je kortingscode niet werkt, controleer dan het volgende:

 • Je kan slechts één kortingscode per bestelling gebruiken. Sommige kortingscodes zijn beperkt tot éénmalig gebruik per klant
 • De algemene voorwaarden kunnen variëren per kortingscode. Sommige kortingscodes zijn uitsluitend geldig voor bepaalde artikelen en hebben een datum waarop ze vervallen. Controleer dus altijd de actievoorwaarden die horen bij de kortingscode die je probeert te gebruiken.
 • Sommige kortingscodes zijn beperkt tot specifieke landen of klant accounts

Wanneer je kortingscode voldoet aan bovenstaande criteria, maar nog steeds niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice via een van onderstaande opties.

 • Kan ik geld terugkrijgen wanneer de prijs is gewijzigd nadat ik heb besteld?

Onze prijzen veranderen regelmatig als gevolg van seizoensgebonden trends, veranderende voorraden en een toenemende of afnemende vraag vanuit klanten. Om deze redenen kunnen we eventuele prijsverschillen niet achteraf vergoeden.

Neem contact op

Heb je het antwoord niet gevonden? Neem contact met ons op. Een email sturen kan in het Nederlands.

Ons klantenservice team in Engeland helpt u ook graag telefonisch tussen 09:30 en 18:00, van maandag tot vrijdag.