Over ons

Op 8 juli 2016 heeft PUMA bekend gemaakt dat ze samen met haar dochteronderneming stichd een nieuw platform lanceert, FuelForFans.com. Met dit nieuwe platform zal PUMA alle Formule 1™ fans overal ter wereld toegang bieden tot PUMA’s Motorsport producten, wat alles kan zijn van de originele team outfits en officiële petten tot sleutelhangers, inclusief exclusieve gelimiteerde en speciale edities. Het is de officiele webwinkel voor alle gecombineerde F1™ teams.
Lees het originele persbericht op PUMA.com

FUEL FOR FANS
Welkom bij Fuel For Fans, jouw officiële nummer 1 shop voor alle nieuwste Formule 1™ merchandise en accessoires.Gelanceerd in de zomer van 2016, Fuel For Fans is gestart met het doel om de wereldwijde Motorsport community te verrijken door het aanbieden van een one-stop shop voor de bekendste F1™ Teams. Fuel For Fans is het consumenten merk van stichd, een 100% dochter van PUMA en daarmee de officiële partner van alle grote formule 1 teams waardoor we alle officiële producten onder 1 dak kunnen aanbieden. 
Heb je vragen? Mail ons op service@fuelforfans.com

OVER STICHD
Stichd: ontwerpt, ontwikkelt en distribueert Motorsport Merchandise onder licentie van de F1™ teams. Wij vertalen de merkwaarden van de verschillende merken waar we voor werken in de diverse collecties waarbij we ook sterk kijken naar de behoefte van de fan, de klant.
Ons hart ligt in Motorsport en wij begrijpen heel goed wat teams in de koningsklasse van de autosport willen, vanaf de technische vereisten tot het representatieve aspect van het uitbeelden van de merkwaarden tot het betrekken van fans en hun team of favoriete coureur. We gebruiken deze inzichten en ervaring in elk design dat we produceren. Meer informatie over ons lees je op stichd.com

GOED OM TE WETEN:
Als je als consument vindt dat je klacht niet naar behoren is behandeld, kun je contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag. Je kunt je klacht ook aanmelden bij het ODR platform van de Europese Commissie, voor alle consumenten binnen Europa.


BEDRIJFSGEGEVENS

stichd sportmerchandising bv
De Waterman 2
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands

KvK-nummer: 63490757
BTW-identificatienummer Nederland: NL8552.58.305.B01