Over ons

Fuel for Fans

Welkom bij Fuel for Fans, de officiële shop de nieuwste motorsportkleding en merchandise, inclusief alle top F1-teams. We verkopen alleen 100% officiële, gelicentieerde motorsportproducten, zodat je gegarandeerd altijd echte merchandise ontvangt.

stichd / PUMA Motorsport

Fuel for Fans is eigendom van en wordt beheerd door stichd®.

stichd® is sinds 2012 een trots lid van PUMA Group en heeft zijn hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch, Nederland. Van merksokken en ondergoed tot modieuze badkleding, fanwear en lifestyle-kleding en accessoires, stichd is trots op haar kwaliteitsproducten die universeel binnen hun bereik zijn, maar toch persoonlijk voor zowel de merken waarmee we werken als de klanten waarvoor we ontwerpen.

Door samen te werken met wereldwijde A-merken zijn we in staat om uitzonderlijke producten en ervaringen te creëren, dit doen we onder andere voor de officiële Manchester City, FIA Formula E en Ayrton Senna webshops.

Als een familie van experts worden we gedreven door passie en vertrouwen. Met onze missie om bewust gemak te creëren, blijven we continu een leider in onze gevestigde categorieën voor onze partners, klanten en consumenten.

BEDRIJFSGEGEVENS

stichd sportmerchandising bv
De Waterman 2
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands

KvK-nummer: 63490757
BTW-identificatienummer Nederland: NL8552.58.305.B01

STUUR ONS EEN EMAIL

Neem contact op via het contactformulier

BEL ONS

Beschikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur

CHAT MET ONS

Beschikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur