Mercedes-AMG Petronas

Team Gezichtsmasker

€ 37,00 € 14,80
-60%
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Officieel gezichtsmasker van het Mercedes-AMG Petronas F1-team. Het biotech gezichtsmasker is vervaardigd door U-Mask® en wordt door het team gedragen tijdens de F1 GP-weekends. Onderdeel van de officiële Mercedes-AMG Petronas F1-collectie.

  • Officieel Team-gezichtsmasker
  • Print van het teamlogo op de zijkant
  • Biotechnologische stof
  • 200 uur effectief gebruik - Voor langdurig gebruik zijn vervangingen nodig*
  • Automatisch ontsmettende en antibacteriële filterlaag
  • 100% niet-giftige materialen, waaronder gerecycleerde nylondraad uit oceaanplastic
  • Materiaal: 11% elastaan, 25% polyurethaan, 25% viscose, 30% polyester
Elk herbruikbaar masker bevat een vervangbare inwendige zelfreinigende, antibacteriële laag om de groei en verspreiding van virussen en bacteriën op het oppervlak van het masker te voorkomen.* De buitenste laag van Econyl®-lycra in een zwarte kleur zorgt voor optimaal comfort en effectiviteit.

Onderhoudsinstructies: het buitenste deel van U-Mask (de gekleurde bedekking) kan veilig onder water of in de wasmachine op lage temperaturen gewassen worden. Alleen hangend drogen, niet in de droogtrommel. Het binnendeel van de U-Mask kan schoongemaakt worden met een warme vochtige doek of een doekje. Niet met chemicaliën reinigen of onder water dompelen.

*Voor een effectieve bescherming moet de filterlaag regelmatig worden vervangen. Deze zijn rechtstreeks verkrijgbaar op de website van U-Mask®. Elke vervanging is goed voor een gebruiksduur van 200 uur. Raadpleeg de website van U-Mask® voor specifieke informatie over maskerbescherming.

Dit product is uitgesloten van kortingen en aanbiedingen.

Gratis verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

payment icons

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.