Scuderia Ferrari

2022 Team Polo voor kinderen

€ 60,00 € 24,00
-60%
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Een poloshirt in kleiner formaat van 2022 Scuderia Ferrari F1-team met al het race-DNA van de volwassen versie, zoals gedragen door het team in de Formule 1 paddock. De poloshirt voor kinderen heeft alle team- en sponsor-branding van Ferrari, met hetzelfde zwart-rode kleurblok-ontwerp voor het F1 seizoen 2022. Perfect voor de junior Ferrari F1-fan, en deel van de Ferrari-merchandiseserie voor kinderen.

  • Materiaal: 100% nylon
  • Ferrari Team en partnerlogo's op voor- en achterkant
  • Streepdetail op de body
  • Geribde kraag
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Deze officiële PUMA x Scuderia Ferrari Kids 2022-teampolo is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Ferrari F1 Team-merchandisecollectie voor kinderen op Fuel for Fans.

Gratis verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

payment icons

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.