Scuderia Ferrari

2022 Team Polo

€ 75,00 € 45,00
-40%
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Zoals gedragen door het Scuderia Ferrari Formule 1-team tijdens Grand Prix-weekends. De officiële 2022-teampolo heeft het krachtige Ferrari 'Scudetto'-logo op de borst met een vernieuwd 'Rosso Corsa' rood en zwart ontwerp dat medefans geen twijfel laat over je tifosi trouw. De authentieke classic fit PUMA x Scuderia 2022 Ferrari-teampolo heeft een knoopsluiting en is gemaakt van 100% katoen, met alle 2022 Scuderia Ferrari-partnerlogo's zoals die te zien zijn op de Ferrari F1 auto's en team outfits, waaronder Shell, UPS, en Pirelli.

  • Materiaal: 100% katoen
  • Ferrari Team en partnerlogo's op voor- en achterkant
  • Streepdetail op de body
  • Geribde kraag
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Deze officiële PUMA x Scuderia Ferrari 2022 Team Polo is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Ferrari F1 Team-merchandisecollectie op Fuel for Fans.

Standaardverzending:
Gratis 3-7 dagen EU-verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Betaling:
Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.