Scuderia Ferrari

2022 Team T-shirt voor kinderen

€ 45,00 € 22,50
-50%
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Een must voor elke jonge Ferrari-fan, de kinderversie van het Scuderia Ferrari 2022 F1 Team-T-shirt is een kleinere versie van het T-shirt voor volwassenen, met hetzelfde PUMA x Ferrari-performance-DNA in maten die geschikt zijn voor jongens en meisjes. Ferrari's belangrijkste Formule 1-partners sieren de voorkant trots naast het iconische 'Scudetto' Scuderia Ferrari-logo, waaronder PUMA, Shell en UPS, terwijl extra sponsors zoals te zien op de teamuitrusting en de Formule 1-auto's de mouwen sieren. Het T-shirt maakt deel uit van de Ferrari-merchandisereeks voor kinderen.

  • Materiaal: 100% katoen
  • Ferrari Team en partnerlogo's op voor- en achterkant
  • Streepdetail op de body
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Dit officiële PUMA x Scuderia Ferrari Kids 2022 Team T-shirt is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Ferrari F1 Team-merchandisecollectie voor kinderen op Fuel for Fans.

Standaardverzending:
Gratis 3-7 dagen EU-verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Betaling:
Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

payment icons

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.