Scuderia Ferrari

Carlos Sainz 2022 Teampet

€ 40,00 € 24,00
-40%
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Als er één voorwerp is dat Ferrari F1-teamcoureur Carlos Sainz tijdens een F1-raceweekend nooit mist, dan is het wel zijn authentieke PUMA x Ferrari-pet. Een deel van Carlos' identiteit, Sainz' 2022 Ferrari F1-coureurspet heeft zijn coureurslogo '55' op de bovenkant en de onderkant van de laag gebogen rand. Op de opvallende Ferrari 'Rosso Red' voorkant staat het beroemde Ferrari Scudetto-logo fier vooraan in het midden, terwijl het nieuwe voor 2022 zwarte achterdeel en de snelheidsdetails een opvallend visueel contrast bieden. Val op rond het F1-circuit en houd je koel als de actie opwarmt dankzij een comfortabele binnenzweetband en verstelbare achtersluiting.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Ferrari-team & coureurlogo's op kroon/spits
  • Streepdetail op de spits
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Deze officiële PUMA x Scuderia Ferrari Carlos Sainz 2022 Team-pet is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Carlos Sainz Ferrari F1 Team-merchandisecollectie op Fuel for Fans.

Standaardverzending:
Gratis 3-7 dagen EU-verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Betaling:
Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

payment icons

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.