Scuderia Ferrari

Charles Leclerc 2022 Team T-Shirt

€ 65,00 € 39,00
-40%
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Zoals gedragen door Scuderia Ferrari Formule 1-teamcoureur Charles Leclerc tijdens raceweekenden. Het authentieke PUMA x Scuderia Ferrari Leclerc Team-T-shirt heeft dezelfde Rosso Corsa-rode kleur als alle 2022 Ferrari F1-teammerchandise, met als extra Leclerc's Monacan gedetailleerde coureursnummer '16' op de rug geblazoeneerd. Leclerc's T-shirt is gemaakt van 100% katoen, in een klassieke pasvorm met kraag in ronde hals en volledige aanvulling van Scuderia Ferrari's F1-partnerlogo's over de voor- en achterkant en de mouwen.

  • Materiaal: 100% katoen
  • Ferrari Team en partnerlogo's op voor- en achterkant
  • Coureursvlaggenstreepdetail op de carrosserie
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Dit officiële PUMA x Scuderia Ferrari Charles Leclerc 2022 Team-T-shirt is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Charles Leclerc Ferrari F1 Team-merchandisecollectie op Fuel for Fans.

Standaardverzending:
Gratis 3-7 dagen EU-verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Betaling:
Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.