Scuderia Ferrari

Charles Leclerc 2022 Team T-shirt

€ 65,00 € 26,00
-60%
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Zoals gedragen door Scuderia Ferrari Formule 1-teamcoureur Charles Leclerc tijdens raceweekenden. Het authentieke PUMA x Scuderia Ferrari Leclerc Team-T-shirt heeft dezelfde Rosso Corsa-rode kleur als alle 2022 Ferrari F1-teammerchandise, met als extra Leclerc's Monacan gedetailleerde coureursnummer '16' op de rug geblazoeneerd. Leclerc's T-shirt is gemaakt van 100% katoen, in een klassieke pasvorm met kraag in ronde hals en volledige aanvulling van Scuderia Ferrari's F1-partnerlogo's over de voor- en achterkant en de mouwen.

  • Materiaal: 100% katoen
  • Ferrari Team en partnerlogo's op voor- en achterkant
  • Coureursvlaggenstreepdetail op de carrosserie
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Dit officiële PUMA x Scuderia Ferrari Charles Leclerc 2022 Team-T-shirt is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Charles Leclerc Ferrari F1 Team-merchandisecollectie op Fuel for Fans.

Gratis verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

payment icons

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.