Scuderia Ferrari

Kids 2022 Team Polo

€ 60,00 € 36,00
-40%
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf € 75
Een poloshirt in kleiner formaat van 2022 Scuderia Ferrari F1-team met al het race-DNA van de volwassen versie, zoals gedragen door het team in de Formule 1 paddock. De poloshirt voor kinderen heeft alle team- en sponsor-branding van Ferrari, met hetzelfde zwart-rode kleurblok-ontwerp voor het F1 seizoen 2022. Perfect voor de junior Ferrari F1-fan, en deel van de Ferrari-merchandiseserie voor kinderen.

  • Materiaal: 100% nylon
  • Ferrari Team en partnerlogo's op voor- en achterkant
  • Streepdetail op de body
  • Geribde kraag
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Deze officiële PUMA x Scuderia Ferrari Kids 2022-teampolo is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Ferrari F1 Team-merchandisecollectie voor kinderen op Fuel for Fans.

Standaardverzending:
Gratis 3-7 dagen EU-verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Betaling:
Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.