Scuderia Ferrari

Women's 2022 Team T-Shirt

€ 60,00 € 42,00
Op voorraad

Gebruik de code EXTRA10 voor een extra 10% korting op alle sale artikelen
  • Gratis bezorging in de EU bij € 75 of meer
Het Ferrari-team-T-shirt is er in het iconische Rosso Corsa-rood met zwarte streepdetails, zoals te zien is op alle 2022 Ferrari F1-teammerchandise. Het authentieke PUMA x Scuderia Ferrari-T-shirt voor dames heeft het iconische Ferrari 'Scudetto'-logo trots op de borst, naast dezelfde partnerlogo's die te zien zijn op de Ferrari F1-auto's en alle 2022-teamoutfits, waaronder Shell, UPS, en Pirelli. Combineer met een team- of coureurspet van Scuderia Ferrari om op te vallen op de tribunes.

  • Materiaal: 100% katoen
  • Ferrari Team en partnerlogo's op voor- en achterkant
  • Streepdetail op de body
Essere Ferrari betekent ruwweg 'Ferrari zijn' en waar het Ferrari Formule 1-team ook gaat, de beroemde tifosi volgen, getooid in Ferrari-merchandise en met een enthousiasme en passie die met elk team kan wedijveren. Dit officiële PUMA x Scuderia Ferrari 2022 Team T-shirt voor dames is ontworpen en geproduceerd door PUMA in samenwerking met Scuderia Ferrari en maakt deel uit van de officiële 2022 Ferrari F1 Team-merchandisecollectie voor dames op Fuel for Fans.

Standaardverzending:
Gratis 3-7 dagen EU-verzending op bestellingen boven €75, anders wordt €4.95 in rekening gebracht Meer details

Betaling:
Wij accepteren alle meestgebruikte betaalplatformen zoals Ideal, credit/debit card en PayPal.Meer details

Fuel for Fans is een onderdeel van stichd dat een dochterbedrijf is van PUMA

Dit betekent dat wanneer je bij Fuel For Fans Formule 1 merchandise koopt, het direct van de officiële F1 fabrikant afkomt. Bij ons ben je er altijd van verzekerd dat je officiële merchandise ontvangt.